perjantai 22. toukokuuta 2020

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade

Uskaltaisin lyödä vetoa, että tämä on Anastasian tunnetuin tuote Suomessa. Hyvä tehdä kyllä postaus tästä, kun pahin hypetys on mennyt. Kulmat on monille se tärkein osuus meikissä. Jos kulmat ovat huonosti, on koko meikki pilalla. ABH:n Dipbrow Pomaden nimeen vannovat vielä useat meikkaajat, vaikka hypetyskin on mennyt jo. Tarkkaan muotoiluun sopiva vedenkestävä kulmaväri, jossa on 11 sävyn valikoima. Pomaden kerrotaan myös sopivan hyvin eyelineriksi. Miten nerokasta! En ole itse ajatellut käyttäväni kulmaväriä eyelinerina, mutta nyt kun tarkemmin miettii, niin sehän sopii hyvin kyseiseen tarkoitukseen. Vedenkestävän koostumuksen ansiosta kulmat ovat paikoillaan uimisen tai salilla käynnin jälkeen. Dipbrow Pomaden voi ostaa Kicksistä 27 eurolla, tai mikäli malttaa odotella, sen saa huokeampaan hintaan Lookfantastic.comista noin 22 eurolla.


Levittyy helposti, mutta vaatii hyvän siveltimen. Minulla pomadesta on sävy Taupe. Taupe on harmahtava, kylmä sävy. Sävy on minulle sopiva. Värin voimakkuutta on helppo säätää värin määrällä. Mitä enemmän tuotetta laittaa, sitä voimakkaamman sävyiset kulmat tulee. Tuote on riittoisaa, sillä sitä ei tarvitse käytettäessä kovin paljoa. Liikaa laitettaessa kulmat tuntuvat sekä näyttävät vahamaisilta. Plussaa vedenkestävyydestä, sillä kulmat tuppaa välillä leviämään päivän mittaan.


Omani on ollut pari vuotta auki, ja on vielä ihan käyttökelpoinen. Kuivahtaneen Pomaden elvyttämiseen on liikkeellä monia kikkoja. Joku vannoo öljyn nimeen, toinen vannoo silmämeikinpoistoaineen nimeen. Kun kolmas taas piilolinssinesteen kanssa elvyttää kulmavärinsä. Tärkein keino on sulkea pakkaus kunnolla, moni suosittelee säilytystä kansi alaspäin. Öljyä ei kuitenkaan kannata laittaa, sillä öljy pilaa vedenkestävän koostumuksen. Vettä myös ei kannata laittaa, sillä se saattaa homehduttaa tuotteen. Mikäli välttelet tuotteita, joissa on micaa, ei tämä tuote ole sopiva sinulle. Todella riittoisa tuote, ei tunnu sitten millään loppuvan. Omani alkaa jo vedellä viimeisiä, mutta siitä riittää aivan varmasti yli kymmeneen käyttökertaan helposti.

Oletteko kokeilleet Anastasian Pomadea? Mitä mieltä olette?

2 kommenttia:

 1. Tätä minäkin käytän! Oli ihan älyttömän hankalaa löytää viileän sävyistä kulmaväriä mikä sopisi maantienharmaan tukan kanssa, mutta tuo Taupe osoittautuikin just täydelliseksi. Ja se että voi tehdä niin vaaleat tai tummat kulmat kuin haluaa.

  Monesti tuo kuivuminenkin mainitaan, mutta itse säilytän pomadea ylösalaisin, kun joskus muistan lukeneeni sen jotenkin estävän sitä kuivumista? :D Tosin omani on ollut mulla käytössä ehkä vasta vuoden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin on maantienharmaat hiukset oikeasti :D mutta, nyt punaiset. Juuri täydellinen sävy.

   Joo tosta ylösalaisin säilyttämisestä on puhuttu paljon!

   Poista