keskiviikko 3. kesäkuuta 2020

Arvonta!

Arvonta päättynyt! Jo on korkea aika pitää ensimmäinen arvonta. Haluan blogiini lukijoita, joita kiinnostaa kirjoitukseni. Sen takia ei ole vaatimuksena seurata blogia eikä seuraamisella saa lisäarpoja. Ainoa vaatimus on, että kommentoi tähän julkaisuun. Se, mitä kommentoit, löytyy alempaa.

Ja sitten palkintona on Revolutionin Glitter & Shimmer Kit. Olen tämän ostanut omalla rahalla jostakin alennusmyynnistä alkuvuonna. Voit kurkata tuotteen tästä (ei maksettu linkki). Nyt tuotteen arvo on alennuksessa 9 puntaa. Postitus vain manner-Suomeen, minun piikkiin. Ja jotta ympäristönäkökulma tulee otettua huomioon, poista käyttämäsi glitter roskiin, älä viemäriin.


Kommentoi käytätkö glittereitä meikissäsi ja sähköpostiosoitteesi. Arvonta päättyy ensi viikon perjantaina 12.6. klo 23.59.

Jos et halua jättää kommenttiin sähköpostiosoitetta, voit sen lähettää osoitteeseen tikrumur@gmail.com. Sähköpostiosoitteeseen lähetetyt sähköpostit tuhotaan arvonnan jälkeen eikä niitä käytetä mihinkään muuhun kuin, jos arpaonni suosii voittajaa. Ja jotta voin päivittää tähän voittajan, niin jätä nimesi/nimimerkkisi, jonka haluat julkaistavan. Kommentteja en poista itse blogin kommenttiosiosta. Tulikohan nyt kaikki oleellinen tästä mainittua.

Myös muuta kommentointia saa käydä, voi ehdottaa postausta tai tuotetta kokeiluun. Muut kehitysideat otetaan vastaan.

EDIT. Voittaja arvottiin random number generatorilla tylsästi, voittaja on Marjut M. Onnea!

14 kommenttia:

 1. Hyvin harvoin tulee käytettyä, suurin syy on se, että ne ei kestä miun silmäluomissa, vaan suurin osa karisee ja ne löytyykin sitten silmälasien linsseistä :D Tämä ilmiö tosin koskee myös shimmerluomivärejä. Eikä auta vaikka käyttäisi meikinkiinnityssuihketta, se kun kuivuu niin variseminen alkaa.


  talkandbake@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Aika harvoin tulee laitettua, jossakin pikkujoulujen tai uudenvuodenjuhlien meikissä olen käyttänyt. Sopii myös festarimeikkeihin. marika.tuovinen(at)gmail.com

  VastaaPoista
 3. Ihana arvonta ja paljon onnea blogipolulle!�� käytän glittereitä säännöllisen epäsäännöllisesti, olen todella tarkka että mikromuovi ei joudu vesistöihin ja maaperään, joten mikäli tiedän että jaksan poistaa meikit huolellisesti illalla niin laitan glitteriä, muuten pelkillä shimmereillä mennään :) ������ ihanaa kesää sinulle�� terkuin, Petra @mutsimeikkaa
  mutsimeikkaa(a)gmail piste com

  VastaaPoista
 4. Käytän todellakin! Harmi kun tänä vuonna ei pääse festareille esittelemään kunnon glitterräjähdyksiä :'-D marianneee@wippies.fi

  VastaaPoista
 5. Ei tule käytettyä kun en oikeastaan omista minkäänlaista glitteriä, ja ainut mitä nykyään ostaisin olisi jokin biohajoava glitter.

  sanmarii@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Juhlissa käytän. :)

  hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Käytän joskus, yleensä juhlissa ��

  kookos2000@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Harvoin, mutta kyllä. :) marjutmykkanen@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arpaonni osui sinuun! Lähetin sähköpostia sinulle!

   Poista
 9. Ei tule käytettyä

  johanna.pehkonenx@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Kyllä tykkään käyttää ja ihan överisikin, oon ikuinen lapsi joka rakastaa yli kaiken kimaltavaa :D kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Kyllä käytän jonkin verran, mutta useammin shimmeriä kuin varsinaista glitteriä :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Enemmän kimaltavia luomivärejä tulee käytettyä mutta kovasti kiinnostaa testata glittereitä meikissä ;)

  mari_koivisto@luukku.com

  VastaaPoista
 13. Käytän joskus spesiaalitilanteissa, kuten uutena vuotena. Arkimeikissä en käytä :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista