tiistai 18. helmikuuta 2020

Repost: Colour B4 extra strenght- värinpoisto

Aikaisemmin kirjoitin, että en tee enempää uudelleenpostauksia kuin sen c-vitamiinillä tehdyn värinpoiston. Kuitenkin keskustelupalstoilla on ollut hirveästi juttua näistä hapanväripoistoista, kuten Colourlessistä ja Colour B4:stä. Colorless on paljon helpommin saatavilla kuin mitä Colour B4. Sen, mitä opin tästä, niin itselläni ei irronnut enää väriä toisella käsittelykerralla. Käytännössä tein turhaan toisen käsittelyn.

Julkaistu alunperin 8.1.2012

Kävin tänään ostamassa Colour B4 extra strenght- värinpoiston. Halusin mustan värin pois hiuksistani ja oman värin takaisin. Ostin juuri extra strenghtin sillä hiukseni ovat mustat ja värikin taitaa olla kerrostunut. Oli jo arvattavissa, ettei se musta lähde pois kokonaan. Tuote rokotti 16,50€ lompakostani, mikä oli jo aika paljon lompakolleni.

Kotiin päästyäni aloin lukemaan ohjetta. Sekoitin A ja B purkin keskenään ja aloin levittää sitä päähäni. Aine ei kirvellyt eikä kutittanut, valui vain enemmän kuin hiusvärit yleensä. Haju oli inhottava, kuin mätiä kananmunia olisi liiskannut päähän. Onneksi olin varustautunut jo hajuun, sillä luin monta juttua kyseisestä värinpoistosta ennen kuin ostin. Hintaansa nähden oli tehokas, mutta tästä oranssista en tykkää, mutta pakkauksessa luki ettei välttämättä poista kokonaan mustaa. Hiukset eivät pahemmin kärsineet tästä värinpoistosta niin kuin vetyperoksidivärinpoistolla. Juurikasvuni on luonnollisen värinen mistä plussaa. Ostaisin ehdottomasti uudelleen.

Ennen B4

Jälkeen B4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti