lauantai 29. helmikuuta 2020

MALIN + GOETZ Eucalyptus Deodorant

En ole kovin innostunut deodoranteista, sillä hikoilen sen verran, että kainalot kastuvat. Olen antiperspirantti-ihmisiä kosteiden kainaloiden takia. Kuitenkin Cult Beautyn goodie bagin mukana tuli hieman erilainen deodorantti. Hintaa Cult Beautyn sivuilla täysikokoiselle 73 gramman tuotteelle on 19 puntaa, mikä on todella korkea hinta deodorantille. Sisältää mm. hyaluronihappoa ja eukalyptyksen lehtiöljyä. Tuotteen luvataan neutraloivan hienhajua sekä toimivan koko päivän virkistävän eukalyptusöljyn avulla. Läpinäkyvän geelikoostumuksen luvataan levittyvän helposti, imeytyvän nopeasti ja olevan tahraamaton. Tuote on vegaani ja cruelty-free. Tämän luvataan olevan täydellinen vaihtoehto niille, jotka  etsivät vaihtoehtoa alumiinipohjaisille deodoranteille. Luonnollisista deodoranteista poiketen tämä ei sisällä ruokasoodaa.


Tuoksu on aivan ihana. Tuo mieleen eukalyptus-pastillit. Olen täysin yllättynyt tuotteesta. Odotin, että kainalo valuisi kuin Niagaran putoukset. Kuitenkin olin täysin väärässä. Kainaloni eivät kostuneet ollenkaan pyöräillessäni töihin. Illan päätteeksi kainaloni eivät olleet kostuneet, hieman mietoa hienhajua oli havaittavissa. Deodorantti levittyi helposti ja imeytymistä ei tarvinut odottaa. Olin myös ilahtunut siitä, ettei tämä tahrannut vaatteita.

Suosittelen tätä, mikäli tavalliset deodorantit tuntuvat ärsyttävän eikä halua käyttää antiperspirantteja. Itse en tule ostamaan tätä tuotetta uudestaan, sillä pidän hintaa aivan liian korkeana. Kuitenkin tuote on kokeilemisen arvoinen.

Oletteko koskaan kuulleet MALIN + GOETZ merkistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti