perjantai 7. helmikuuta 2020

Lalalipstick tilaus

Tein pienen tilauksen Lalalipstickin verkkokauppaan. Kyseinen postaus ei ole tehty yhteistyönä, haluan jakaa vain hyvän verkkokaupan. Mikä tekee Lalalipstickistä hyvän? Ihan vain pari syytä. Lala maahantuo Essenceä ja Catricea. Toinen syy on, että verkkokaupasta tilatut tuotteet eivät ole kokeiltuja. Mikäs sen ärsyttävämpää kuin ostaa sinetitön tuote, joka on jo valmiiksi avattu. Kolmas syy on verkkokaupan outlet. Outletista löytää poistuvia tuotteita eurolla. Yli 25 eurolla sai ilmaisen toimituksen pakettiautomaattiin tai Postin toimipisteeseen. Muutama tuote meni kaverille, ihan 25 euroa en käyttänyt itse.

Ensimmäinen valitsemani tuote on Catricen Hydro Plumping Serum, joka maksoi 6,99 euroa. Tilauksen kallein tuote selkeästi. Tämä on uusimpia merkin tuotteita, en malta odottaa kokeilua. Outletista minulle päätyi Catricen Lip Foundation Pencil sävyssä 010 ja hintaa sillä oli euron. Nude huultenrajauskynä sopii varmasti muutaman huulipunani kanssa. Koska olen innostunut nyt kynsienhoidosta, ostin manikyyritikut kynsinauhojen siistimiseen. Hintaa näillä oli 1,89 euroa. Essencen Studio Nails Nail Care Pen oli puoleen hintaan, joten oli pakko testata sekin. Hinnaksi jäi 1,55 euroa. Taustalla näkyvä meikkipussi tuli tilauksen päällisenä. Hyvin kohtuulliseksi jäi tilaukseni


Sain vielä kivan kiitos-lappusen. Kiitos myös Lalalipstickin väelle!


Oletteko tilanneet jo Lalalipstickistä?

2 kommenttia:

 1. Kovin innoissani olen tästä verkkokaupasta, koska molemmat merkit kuuluu suosikkeihini.
  Teinkin jo tilauksen, eikä mitään moittimista mistään.
  Tilasin mm. tuon samaisen seerumin minkä sinäkin.
  Sinne on näköjään tulossa kolmaskin brändi, L.O.V, jonka tuotteita siellä ei vielä kuitenkaan ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä aika paha, kun molemmat merkit houkuttelevia ja nyt helposti saatavissa laajalla valikoimalla! Ei tyhjiä hyllypaikkoja, kokeiltuja tuotteita.

   L.O.V nettisivut kävin katselemassa, on hieman kalliimpi kuin mitä Catrice. Mielenkiintoinen merkki kyllä.

   Poista