tiistai 25. helmikuuta 2020

Holika Holika Aloe 99% Soothing Gel

Aion nyt esitellä yhden luottotuotteeni. Holika Holikan aloe vera-geeli on tuote, jota pidän käden ulottuvilla aina. Sain tämän kaupan päällisenä Lookfantasticin tilauksen mukana. Tämä pieni 55 millilitran pakkaus maksaa esimerkiksi Lookfantasticilla 4,95 euroa, eBaysta hinta on alkaen 3,04 euroa. Olin jo pitkään halunnut kokeilla nimenomaan Holikan aloe vera-geeliä, sillä sitä on kehuttu monissa paikoissa. Sen kerrotaan sopivan kaikille ihotyypeille. Sopii myös ärtyneelle sekä kuivalle iholle, sillä se lievittää kutinaa sekä kosteuttaa ihoa. Tuote sopii vartalon lisäksi myös kasvoille. Kevyen geelin luvataan imeytyvän nopeasti jättäen ihon raikkaaksi, eikä tahmaa ollenkaan. Sopii myös lievien palovammojen hoitoon. Tuote sisältää aloe veran lisäksi erilaisia kasvi-, hedelmä- ja kukkauutteita. Sisältää hajusteita.


Miksi tämä on luottotuotteeni? Erityisesti rauhoittava vaikutus on paras asia geelissä. Olen viime aikoina saanut selittämättömiä kutisevia patteja, jotka olen saanut rauhoitettua tällä aloe vera geelillä. Palovammoihin en ole kokeillut, mutta uskon geelin niitäkin rauhoittavan. Geeli imeytyy nopeasti ja ei jätä iholle tahmaista tunnetta. Olen käyttänyt geeliä vain vartalolle, sillä kasvoilleni on omat tuotteet eikä inhottavia, kutisevia patteja ole kasvoissa.

Oletteko kokeilleet Holika Holikan aloe vera-sarjaa? Sarjasta löytyy aloe vera-geelin lisäksi kasvojenpuhdistusaine sekä suihkugeeli.

2 kommenttia:

  1. Mie olen Holika Holikan geeliä käyttänyt yhden tuubin verran, hiuksiin pääasiassa. Nyt käytössä It'skin merkin vastaava, mutta se on "vain 90%" geeliä, koostumukseltaan hieman juoksevampaa kuin HH.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en olekaan tajunnut käyttää hiuksiin sitä. Täytyy kokeilla myös muitakin merkkejä, että mitä ovat onnistuneet tekemään

      Poista