tiistai 7. huhtikuuta 2020

Lancôme Bi-Facil

Lancômen tuotteihin minulla on ehkä viha-rakkaussuhde ollut aiemmin. Olen muutamia Lancômen tuotteita käyttänyt. Meikkeihin minulla kallistuu rakkauden puolelle, ihonhoidossa vihan puolelle. Suurin syy sille, etten pidä merkin ihonhoitotuotteista on niiden tuoksu. Pikemmin omaan nenääni se on haju. Bi-Facil on Lancômen silmämeikinpoistoaine. En muista tarkkaan, että mistä tämä on minulle tullut. Ehkä varmaan jonkin lahjapakkauksen mukana. Sokokselta 125 millilitran pakkaus maksaa Sokoksella 39 euroa. 200 millilitran pakkaus Cocopandalta kustantaa 19,10 euroa. Hintaero on kyllä näiden kahden ostopaikan välillä huima. Bi-Facilin luvataan poistavan vedenkestävä meikki vaivatta. Sen kerrotaan soveltuvan herkille silmille sekä piilolinssien käyttäjille. Kaikille ihotyypeille soveltuva. Tuote sisältää väriaineita sekä hajusteita. Silmämeikinpoistoaine on öljytön, mutta sisältää silikoneja.


Tämä tuote on kaksifaasinen eli tuotteessa on kaksi eri koostumusta yhdistettynä ja toimiakseen vaatii ravistamista. Ihan kiva tuote, mutta silmät tuntuvat inhottavilta. Ei voita Lumenen Vedenkestävä huuli- ja silmämeikinpoistoainetta. Vaikka tuotteen kerrotaan olevan öljytön, niin silmät jäävät inhottavan öljyisen tuntuiseksi. Puhdistustehokaan ei ole kovin hyvää luokkaa. Hinkata joutuu, mikäli aikoo saada kaiken vedenkestävän meikin pois. Arvostan tehokkaita silmämeikinpoistoaineita, joten en oikein pidä tästä. Tehokas meikinpoistoaine on tärkeä, mikäli käyttää raskasta meikkiä ja vedenkestäviä tuotteita.

Sopii hyvin kevyelle meikille. Paksuja, vedenkestäviä rajauksia ei irroita helpolla. Mikäli et käytä paksua, vedenkestävää rajausta ja meikkaat kevyesti, sopii tuote tarpeisiisi paremmin. Suosittelen kuitenkin hinta-laatusuhteen perusteella Lumenen Vedenkestävä huuli- ja silmämeikinpoistoainetta.

Tämä oli toinen blogissa esitelty Lancômen ihonhoitotuote, enkä kokenut tätä kovin erikoiseksi tuotteeksi. Mitä olette mieltä Lancômen ihonhoitotuotteista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti