perjantai 17. huhtikuuta 2020

Clinique All About Eyes

Ostin tämän joulun jälkeisistä alennusmyynneistä erään setin mukana. Olinkin aina halunnut testata tätä tuotetta, en ole vain halunnut maksaa siitä täyttä hintaa. Hintaa tällä on esimerkiksi Sokoksella 44 euroa. Mikäli mielii tämän edullisemmin, saa tätä Lykolta hintaan 33,90 euroa. Tämän luvataan häivyttävän silmänympärysihon turvotusta, tummuutta sekä juonteita. Kevyt geelivoide sopii meikin alle, se kiinnittää meikin. Sisältää mm. kofeiinia sekä vihreän teen lehtiuutetta.

Valitettavasti tämä kyseinen silmänympärysvoide sisältää muovia (polyethylene). En osaa sanoa onko tämä mikromuovia. Sisältää myös reilusti silikoneja, eli jos välttelet niitä, ei tämä tuote sovi sinulle. Cliniquen tapaan tämä on hajusteeton, tuote sopii hajusteherkille. Ominaistuoksu on hyvin mieto. Ehkä hieman muovimainen. Tämä on tarkoitettu käytettäväksi aamuin illoin, tosin en ole kyllä varma riittääkö kuivemmalle iholle tämän kosteutustehot iltaisin.


Olen käyttänyt tätä nyt iltaisin, sillä en vieläkään jaksa herätä tarpeeksi ajoissa aamulla ehtiäkseni edes rasvaamaan kasvojani. Hyvin silikonisen tuntuinen sy-voide, jättää ihon sileän tuntuiseksi. Kovin kosteuttava tämä ei ole, tästä on vielä rich-versio, joka on nimensä mukaisesti rikkaampi koostumuksinen. Voide levittyy ja imeytyy helposti. Ei tahmaa ihoa eikä kerää pölyä, mikä on ärsyttävä ominaisuus joissain kasvoille laitettavissa voiteissa. En huomannut, että silmänympärysihoni olisi vaalentunut tai tämä olisi helpottanut turvotusta. Tosin, silmänalusillani ei ole kovin paljoa tummuutta tai turvotusta.

Oletteko kokeilleet Cliniquen All About Eyesia?

2 kommenttia:

 1. Kiva postaus!

  Mä olen joskus vuosia sitten käyttänyt tätä ja myös sitä paksumpaa versiota. Molemmista tykkäsin, mutta Rich oli mulle kuitenkin mieluisampi :) Nää oli jossain vaiheessa ihan mun suosikkeja, mutta nyt en oo tosiaan enää muutamaan vuoteen käyttänyt kumpaakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rich on kiinnostava, mut en kyllä näiden perusteella ostaisi sitä. Clinique-buumi taitaa laantua :D

   Poista