perjantai 10. huhtikuuta 2020

Jeffree Star Alien-paletti

Tämä postaus sisältää tällä paletilla tehtyjä silmämeikkien kuvia. En ole paljoa julkaissut vielä meikkikuvia blogin puolelle. Nyt olen alkanut tekemään kokeiluja iltaisin, joten saattaa olla, että se tulee näkymään blogin puolella. Instagram-seuraajat ovatkin nähneet osan näistä meikkikuvista, sinne olen jo lisännyt muutamia kuvia sekä tehnyt kohokohtiin pari tarinaa. Löydät nämä Instagramista nimimerkin kauneuslabra takaa.

Jeffree Star julkaisi tämän paletin vuoden 2018 Holiday Collectionissa. Vuosi sen jälkeen tuli ilmoitus, että paletin myyntiä ei jatketa enää. Se on harmi, sillä mielestäni Jeffree Starin palettien vahvuuksia ovat sen erikoiset värit eikä sisällä pelkkää nudea yms. mitä nyt on nähty melkein joka merkillä jo. Olen lukenut jonkin verran valitusta siitä, ettei Jeffree julkaise nudevärisiä ja neutraaleja sävyjä. Mielestäni ne eivät vain kuulu Jeffreen tyyliin sitten ollenkaan. Ja niitä ovat kaupat tulvillaan.


Paletissa on hyvä pigmentti. Sävyt ovat herkkiä murustumaan, joten käsittele niitä kevyin ottaen. Tämä pätee jokaiseen muuhunkin palettiin. Tällä tavoin saat paletistasi enemmän irti. Sävyt ovat todella helppoja kerrostaa ja häivyttää.

Kaikkien silmämeikkien pohjustukseen olen käyttänyt samaa kaavaa. Ensin pohjustan Urban Decayn Eyeshadow Primer Potionin Eden-sävyllä ja kiinnitän sen Maybellinen Fit Me-puuterilla. Tämän puuterin olenkin nyt siirtänyt silmämeikkikokeilujen kanssa käytettäväksi.

Tämä on ensimmäinen silmämeikkini tällä paletilla. En täysin tyytyväinen ole, sillä en saanut kunnolla levitettyä tuota violettien väliin jääviä sävyjä. Jäivät todella hailakan värisiksi ja eivätkä peitä luomea kokonaan. Aloitin sävyllä Area 51 laittamalla sitä silmän sisä- että ulkonurkkaan. Sitten laitoin sävyä Alien keskelle alas sekä sen yläpuolelle sävyä Abduction, joka jostain syystä kuvassa näyttää keltaiselle. Sisänurkkaan laitoin pienen määrän Ufoa.


Aloitin tämänkin meikin levittämällä luomivakoon ja häivyttämällä sävyä Area 51. Sitten Revolution Conceal & Correctin sävyä C0 White koko luomelle. Sen jälkeen levitin sävyä Alien silmän sisänurkan puoliskolle. Seuraavaksi valitsin sävyn Ufo ulkonurkan toiselle puoliskolle. Alaluomelle Alienia ja sisänurkkaan Plutoa vähän.


Tämä meikki on hyvin simppeli kolmen sävyn meikki. Aloitin lisäämällä savumaisesti sävyä Tall Grey. En levittänyt sitä koko luomelle, sillä olin suunnitellut laittavani toista sävyä koko luomelle. Sitten Revolution Conceal & Correctin sävyä C0 Whitea laitoin koko luomelle. Sen päälle lisäsin sävyä Probe ja laitoin sitä myös alaluomelle. Sisänurkkaan laitoin kynäsiveltimellä sävyä Pluto.


Alla olevassa kuvassa olen ensimmäiseksi aloittanut ruskealla sävyllä Phone Home, jota levitin reiluhkosti luomivakoon ja kulmakarvojen alle. Jatkoin sitten puoliksi päälle ja vähän alemmas sävyllä Flying Saucer, jota laitoin myös silmän ulko sekä sisänurkkaan. Sitten Revolution Conceal & Correctin sävyä C0 White laitoin luomen keskelle ja avasin silmät. Levitin sitä sille alueelle, mihin luomet yltivät. Sitten laitoin päälle Abdtuction. Sen jälkeen siistin vanulapun puolikkaalla ja meikinpoistoaineella silmänalusen. Alaluomelle laitoin sävyä Flying Saucer sekä sen päälle Phone Homea. Sisänurkkaan laitoin pienen täplän sävyllä Moon Rock.


Omistatteko Alien-palettia? Mitä mieltä olette palettien sävyistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti