torstai 1. elokuuta 2019

A'pieu Soft 30 minute peeling socks

K-Citymarketeissa oli joku kuukausi sitten mammuttimarkkinoilla A'pieun kuorintasukat viidellä eurolla! En jostain syystä ostanut niitä silloin, mutta kun näin ne hetkeä myöhemmin Eastonin Citymarketissa, päätin napata ne kokeiluun itselleni. Ainesosia ovat mm. maitohappo, glykolihappo, hyaluronihappo, salisyylihappo sekä erilaiset hedelmä- ja yrttiuutteet. Kuorintasukkien teho perustuu kemialliseen kuorintaan, AHA (ihon pinnalla vaikuttaviin happoihin) ja BHA (hieman ihon pintaa syvemmällä vaikuttaviin happoihin).


Lähdin avaamaan pakettia. Repäisin paketin ensimmäisenä ja sisällä oli yksi yhtenäinen nestepussi. Sukat olivat suuaukoistaan kiinni toisissaan. Sukat piti leikata erikseen, jotta ne voi laittaa jalkaan. Tuoksu on hyvin alkoholimainen. Seuraava vaihe oli pujottaa sukat jalkaan ja laittaa ne kiinni sukissa olevilla teipeillä. Hieman isot kyllä omaan jalkaani. Omituisen tuntuiset kävellä. Nimensä mukaisesti sukkien annetaan vaikuttaa 30 minuutin ajan, jonka jälkeen jalat huuhdotaan haalealla vedellä hyvin.


Torstaina laitoin sukat jalkaani, käytön jälkeen ei edes olisi huomannut, että olisin käyttänyt kuorintasukkia. Sunnuntaina pieniä kuoriutumisen alkuja/kuoriutuminen alkaa. Maanantaina ja tiistaina pieniä suikaileita alkaa kuoriutua. Keskiviikkona huljuttelen jalkojani haileassa vedessä, kuten ohjeessa neuvotaan. Kuollutta ihosolukkoa irtoaa vielä jaloista hyvin paljon. Jalat tuntuivat ihanan pehmeiltä ja hoidetuilta tämän jälkeen.

Mielestäni erinomaiset ja edulliset kuorintasukat. Suosittelen kokeilemaan, jos olet kuorintasukkien ystävä tai kiinnostaa kokeilla niitä.

Oletteko kokeilleet kuorintasukkia? Mitä mieltä olitte?

2 kommenttia:

  1. Minäkin ostin nämä Sittarista joskus talvella, mutta en ole vielä kokeillut. Näyttää toimivan aikakin hyvin, josko laittaisin nämä kokeiluun kunhan sandaalikausi on mennyt ohi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti! Parhain hyöty varmasti, kun laittaa kovettumien yms ongelmien ilmaantuessa. Nyt olen ylläpitänyt tulosta Ziajan AHA-jalkarasvalla :) Lähti karhentumat heti pois, kun ilmaantui

      Poista