maanantai 5. elokuuta 2019

Meikkikokoelma 2019: Puuterit

Nyt on taas aika esitellä lisää meikkikokoelmiani. En ole hetkeen saanut aikaisiksi esitellä meikkituotteitani, vaikka kauhean innokkaasti aloitin käymään läpi niitä.

Makeup Revolutionin Bake& Finish- puuterin tilasin Cocopandalta ennen kuin sain nuo kaksi Pondsin enkelipuuteria. Bake & Finish on läpinäkyvä irtopuuteri. Enkelipuuterit sain tuliaisiksi Thaimaasta. Sinisessä puuterissa on UVA/UVB-suoja ja on läpinäkyvää. Vaaleanpunaisessa on kevyt, hennon ruskea sävy. YSL:n irtopuuterin sain joskus lahjaksi, sitä en ole pahemmin vielä edes käyttänyt. Hieman kimalteleva puuteri. Silkkinen koostumus.


Maybellinen Fit Me Matte + Poreless -puuterin ostin joskus vuosi sitten, kun kaipailin läpinäkyvää puuteria. Tätä puuteria käytän, kun tarvitsen puuteria. Eli aina, kun käytän meikkivoidetta. Clarinsin puuterin ostin pari vuotta sitten Kicksin alennusmyynneistä, taisi olla 70 %:n alennuksella. Kuoppa siinä on, mutta en oikein hetkeen ole osannut sitä käyttää. Ehkä otan sen käyttöön, kunhan saan tyhjennettyä tuon Fit Me:n puuterin loppuun.


Puuterikokoelmani ei ollut kovin kummoinen. Mitä puutereita teiltä löytyy? Mikä on oma suosikkinne?

2 kommenttia:

  1. Multa löytyy puutereita aivan liikaa... Nopeasti mietittynä lähemmäs 20 rasiaa! Apua :D osa on tosin aleista hamstrattuja "huonompia" markettipuutereita joita voi huoletta kuljettaa mukana jossain ja osa taas kalliimpia joita käytän vaan kun haluan kestävämmän meikin. Tosin oon ajatellut että puuteri on kuivaa ainetta eikä ne sinänsä pilaannu kai eikä härskiinny jos ei ole mitään sellaisia ainesosia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho :o No, onneksi puuterit ei mene kovin nopeasti ainakaan pilalle, mikäli siis menevät pilalle :D

      Poista