torstai 25. heinäkuuta 2019

Lancôme Tonique Douceur- kasvovesi

Esittelyssä Lancômen kasvovesi, jonka sain Lancômen vuoden 2017 joulukalenterista. Kasvoveden luvataan olevan hellävarainen ja kosteuttava sekä myöskin sopivan kaikille ihotyypeille .Kasvovedessä on mm. kosteuttavaa glyseriinia, ruusuvettä sekä hajusteita. 200 millilitran pakkauksella on Sokoksella hintaa 32 euroa.

Mielenkiintoinen väri, sininen. Tuoksu ei ole huumaava, en pidä siitä.Lancômemaiseen tapaan tuoksu on voimakas. En huomaa mitään superkosteuttavaa vaikutusta, mutta tämä kasvovesi ei kuivata ihoa, hieman kosteuttaa.


Tuote voisi sopia normaalille tai rasvoittuvalle iholle, joka ei kaipaa liiemmin kosteutusta. Enemmän länsimaalaisen puhdistava kuin aasialaisen kosteuttava. Ehdottomasti käyttäjä ei saa olla hajusteherkkä, sillä tuoksu ei ole mieto.

Kovin lyhyeksi jäi teksti. Mitä mieltä olette kalliimmista kasvovesistä? Onko niissä tehoa verrattuna halvempiin vaihtoehtoihin?

1 kommentti:

  1. Mietin tämän ostamista joskus, mutta toisaalta markkinoilla on myös erinomaisia halvempia joten ei ole tullut hankittua. Enkä tiedä hankikokaan jos tämä ei ollut mikään ihmeellinen :D

    VastaaPoista