torstai 11. heinäkuuta 2019

Missha Super Aqua Ice Tear Essence

Puhuin aiemmin, että voisin alkaa siirtyä korealaiseen kosmetiikkaan. Syynä tähän on tuotteiden monipuolinen valikoima, laadukkuus sekä edullinen hinta. Tuotteet sisältävät laadukkaita raaka-aineita, joilla pyritään vaikuttamaan ihon virheisiin sekä kosteuttamaan ihoa. Hinta tuotteissa on hyvin alhainen, mikäli käyttää korealaista kosmetiikkaa myyviä sivustoja tai eBayta. Sokokselta ostettuna hinta kuitenkin nousee verrattuna aiempiin. Blogissani on vilahdellut hieman kalliimpia tuotteita, sillä olen niitä ostellut alennuksista (esim L'orealin ystävämyynti kuuluu suosikkeihini). Kuitenkin tuotteet ovat hinnaltaan aivan liian kalliita markettikosmetiikan käyttäjille enkä halua keskittyä niihin kalliimpiin tuotteisiin ainakaan täysin. 

Ostin tämän K-Citymarketista toukokuun alussa, kun Ice Tear -tuotteet olivat 20 % alennuksessa. Tuotteella on normaalisti hintaa 17,90 euroa, maksoin tästä 14,32 euroa. Hinta on mielestäni kyllä aivan kohtuullinen Suomesta ostetuksi korealaiseksi tuotteeksi, sillä eBaysta Saksasta tilattuna tämä samainen tuote maksaa vähän yli 21 euroa.


Tuote sisältää mineraalipitoista jäätikkövettä, johon tuotelinjauksen nimi viittaa. Muita ainesosia ovat mm. ruusuvettä, intianlootuksen kukanvettä, japaninaprikoosin hedelmäuutetta ja maitohappoa. Tuote on pakattu lasiseen pulloon, jossa on pumppu. Suoraan pullosta tämä on aika kiinteää, mutta kasvoille levitettäessä muuttuu vesimäiseksi ja levittyy helposti. Käytän tätä tuotetta TO:n Marine Hyaluronicsin tilalla, kasvoveden jälkeen ennen seerumia. 

Hoitoneste on erittäin kevyt sekä öljytön, joka imeytyy nopeasti ihoon. Koostumus ei sisällä öljyjä, joten se sopii myös ripsienpidennyksiä käyttäville. Tuoksua on, mutta seon hyvin mieto ja haihtuu nopeasti iholle levittämisen jälkeen. Mielestäni hyvin kosteuttava tuote, sopii hyvin itselleni. Mielestäni sopii hyvin monelle ihotyypille, myös rasvoittuvalle. Suosittelen kokeilemaan, jos kaipaat ihollesi hyvää kosteuttajaa.

Onko teillä kokemusta Misshan Super Aquasta? Etenkin tästä Ice Tear -linjasta.

2 kommenttia:

  1. Tämä on suosikkini. Olen jo kaksi pulloa käyttänyt ja taas on uusi ostoslistalla. Muista linjan tuotteista ei ole kokemusta (vielä).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että toimii :) Ihan luottotuote taitaa olla

      Poista