maanantai 17. joulukuuta 2018

Urban Decay Meltdown Makeup Remover Lip Oil Stick

Tämä tuote kuuluu samaan kategoriaan kuin UD:n Meltdown meikinpoistovoide, eli merkin vähemmän tunnettuihin tuotteisiin. Huulimeikinpoistoaineesta maksoin 9,90 euroa Feeluniquella. Normaalihinta tällä tuotteella on 13,20 euroa. Meltdown Lip Oilstickin luvataan poistavan erittäin vedenkestävän meikin mm. Vice-huulipunankin. Huulimeikinpoistoaineen luvataan olevan kosteuttava eikä se jättäisi jälkeäkään huulimeikistä. Tuote sisältää mm. kurkumajuuriuutetta, auringonkukansiemenöljyä sekä e-vitamiinia. Sopii hyvin matkustavalle, sillä ei vie juuri tilaa minigrip-pussissa, jos haluaa ottaa mukaan käsimatkatavaroihin. Huulimeikinpoistoaineen luvataan pystyvän hyvin kestävän huulimeikinpoistoon.

Urban Decay Meltdown Makeup Remover Lip Oil Stick
Kiva pakkaus. Mustaa, valkoista, pinkkiä. Simppeli kuviointi, ei turhia yksityiskohtia tai kiemuroita. Hento, kookoksinen tuoksu. Pidän siitä, miten huulituotteet liukenevat tuotteen vaikutuksesta. Nimensä mukaisesti on öljyinen, mutta ei samaan tapaan kuin esimerkiksi kookosöljy. Ensin levitin huulimeikinpoistoainetta ja pyyhin sitten vanulapulla. Urban Decayn huulipuna suli nätisti ja helposti pois huulilta. Macin huulipuna ei sitten ollutkaan helppo sulatettava. Vaati ainakin kolme levityskertaa, jotta edes suurin osa huulipunasta lähtisi. Vielä kuitenkin sitä huulipunaa jäi vielä huuliin.

Miinuksena erittäin paha maku, joten huuhtele huulet käytön jälkeen. Sitä kitkerää makua et halua maistaa. Sanoisin, että ehkä hieman turha tuote. Jos haluaa budjettiversion, niin kookosöljyä saa tämän putkilon hinnalla litran tarjouksessa, ja on muuten varmasti riittoisampi ja paremman makuinen (plussana vielä monikäyttöisyys). Joten arvioni on, että ihan kiva tuote, mutta en ostaisi uudelleen enkä suosittelu kuin vain matkusteleville huulipunan käyttäjille. Toki monta muutakin tuotetta ajaa matkoilla saman asian kuin tämä UD:n huulimeikinpoistoaine. Oikeastaan, mitä enemmän kokeilen, sitä varmemmaksi tulen tuotteen huonoudesta. Eihän tämä kykene poistamaan huulimeikkiä helposti. MAC:n huulipuna ei meinannut sitten millään irrota huulista. Vaikka ei ollut mitenkään äärimmäisen pysyvää huulipunaa. Ironisesti, tämä ei poistanut edes UD:n Vice-huulipunaa helposti. Kosteuttavaa kyllä on, mutta sekin lähtee vanulapun mukana pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti