keskiviikko 5. joulukuuta 2018

Black Friday Haul

Black Friday tuli ja meni. Mutta mitä minä hankin?

Beauty Baylle lähti tilaus, jonka mukana tuli The Ordinarya, Makeup Revolutionia ja Juvia's Placea. Iih. Hihkun kuin pikkulapsi karkkikaupassa.  Oikeastaan tilasin tämän ennen perjantaita. Noita kaikkia merkkejä olen halunnut kokeilla, Makeup Revolution olikin enemmän heräteostos hintansa puolesta ja lukuisien luettujen postauksien vuoksi. Juvia's Placen paletti oli ehdottomasti odotetuin tuote, sillä olen paljonkin lukenut näistä luomiväreistä ylistyksiä.

Juvia's Placen The Magic Mini paletti maksoi 17,36 euroa, normaalilta hinnaltaan 35,25 euroa. Eli paletin sai puoleen hintaan. Hyvä hinta kyllä laadukkaasta 12 luomivärin setistä. Makeup Revolutionin Conceal & Correct maksoi puolestaan maksoi 3,15 euroa, hinta normaalisti 4,50 euroa. Outoa, sillä olin ottavinani Conceal & Define, eikä Conceal & Correct. Nyt huomasin, että on tarjolla Conceal & Definen tuotevalikoimassa vaaleimpana sävynä. Sävy on C0 White. Revolutionin Bake & Finish irtopuuterista maksoin 3,92 euroa, normaalihinta tuotteella on 5,60 euroa. The Ordinaryt olivat myös tarjouksessa. Marine Hyaluronics maksoi 5,40 euroa, normaalisti kustantaa 6,75 euroa. Niacinamide 10% + Zinc 1% oli hinnaltaan 4,39 euroa, normaalihinta tälle 5,50 euroa. AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution oli 5,59 euroa, normaalihinta 7 euroa. Viimeinen Ordinaryn tuote eli Glycolic Acid 7% Toning Solution oli hinnaltaan 6 euroa, normaalisti se maksaa 7,50 euroa. Normaalihintaisena ostot olisivat maksaneet 72,10 euroa, nyt Black Fridayn kunniaksi sain ne 47,16 euron hintaan.

Beauty Bayn ostot  

Perjantaina napsuttelin tilauksen Oletkaunis.fille. Eksyin verkkokauppaan, ja näin Real Techniquesin sivellinsettejä hyvään hintaan. Päätin tilata loppujen lopuksi sitten kolme sivellinsettiä. Minulla ei ole ollut edes kunnollisia silmämeikkisiveltimiä. Tai edes huulimeikkisiveltimiä. Ja myöskään hyvää sivellintä meikkivoiteen levittämiseen. Beautyblender ei oikein sovellu All Nighter-meikkivoiteen levittämiseen. Eikä minulla ole edes meikkivoidesivellintä. Kuvassa ensimmäisenä Prep. + Color Lip-setti, joka maksoi vain 4,90 euroa?! Joka ei ole kylläkään enää myynnissä Oletkaunis.fi:ssä. Toisena on varmasti yksi suosituimmista RT:n seteistä eli Starter-setti silmämeikeille. Setti maksoi 12,90 euroa (ps. Cocopandalla tämä on ollut kokoajan 17,55 euroa, kuten myös oli "huikeana" Cocopandan Black Fridayna), tämäkään ei ole enää kyseisessä verkkokaupassa myynnissä. Viimeisenä on Blur + Smooth-setti ja hinnaltaan se oli 19,90 euroa. Tämä on vielä myynnissä verkkokaupassa hintaan 19,90 euroa. Harmi, kun en katsonut mitä normaalisti setit olisivat maksaneet, sillä olisi ollut kiva julkaista paljonko sain alennusta tuotteista. Postien kanssa RT:n siveltimet maksoivat 31,65 euroa.

Oletkaunis.fi:n ostot
Mitä mieltä olin Black Fridaysta? Täytyy sanoa, että olen erittäin tyytyväinen ostoksiini. Oikeastaan en voisi olla tyytyväisempi. Kokonaisuudessa olin kyllä pettynyt Black Fridayhin kaiken sen ennen kyseistä päivää olleen pöhinän jälkeen. Vuoden kovin alennuspäivä? Ja mitä yritykset tekee? No, mainostaa korkeampaa hintaa ja hyvää alennusprosenttia. Jota ei todellisuudessa ole. Kuten esimerkiksi Cocopandan tapauksessa. Älkää nyt ymmärtäkö väärin, mielestäni Cocopandalla on hyvät hinnat normaalisti. Normaalilla hinnalla tarkoitan sitä, millä ne myyvät kokoajan tai suurimman osan ajasta, ei sitä heidän "ovh-hintaa". Otetaan esimerkiksi nyt tuo RT:n Starter-setti. Olen odottanut kuukausia, että tuo 17,55 euron hinta putoaa. Mitä on tapahtunut sitten? No ei ole laskenut. On vaan muistettu mainostaa kuinka hyvä ale heillä on. Alennukset ovat ok, mutta eivät jatkuvat, jos tuotteen hinta ei muutu suuntaan eikä toiseen. Mutta, nyt suurimpaan pettymykseen eli Kicksiin. Kicks vietti Black Weekkiä. Kicksin sinkkupäivän tarjouksien (muutamia valikoituja tuotteita -50%) jälkeen odotin samanlaista alennusta. No, saipahan Black Weekin aikana sitten -25% alennusta tuotelaji kerrallaan (ihonhoito, tuoksut, hiukset, jne).

En kyllä aio jatkossa esitellä ostoksiani blogissa, ellen hanki mitään suurempia tilauksia tai hihkumisen arvoista. Eli käytännössä saan käsiini jonkun kauan haluamani tuotteen tosi hyvään hintaan tai tee isompaa aleostoskertaa kuten tässä.

Mitä te löysitte Black Fridaysta? Oletteko kokeilleet tilaamiani tuotteita itse?

4 kommenttia:

 1. Itsekkin kicksiin sinänsä hieman pettynyt kun tuo ale oli vain -25%. Tosin olihan se koko viikon ajan mutta kicksin kanttiksena saa muutenkin aika usein melko paljonkin tuotteita -20% hintaan alekupongeilla ja aina jokin tuoteryhmä muutenkin tuossa alessa kanttiksille

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mietinkin, että kun niitä alennuskuponkeja saa postin mukana. Nyt on menossa joulukalenteri sekä adventtikalenteri, joissa on tuotteita -50%:lla. Tuntui sinkkupäivän alennuksiin verrattuna aika pieni. Sinkkupäivä nosti odotukset aivan liian korkealle!

   Poista
 2. Ihania löytöjä! :) Olisi kiva kuulla sun mietteitä noista Ordinary tuotteista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kans! Oon erittäin tyytyväinen kyllä.

   Täytyy kirjoittaa heti, kun pääsee jouluhössötyksestä. Sekä tietty on sopivasti kokemusta :)

   Poista