maanantai 10. joulukuuta 2018

Biotherm Skin Oxygen Depolluting Cleanser-puhdistusgeeli

Biothermin Skin Oxygen-sarjaan ensikosketukseni oli sarjan seerumi (josta en ole ironisesti tehnyt edes vielä postausta). Jostain syystä tykästyin tähän sarjaan, ja yllättäen tämä tuote tuli Kicksin verkkokauppatilauksen mukana tulleessa goodie bagissa. Depolluting cleanserin kerrotaan sopivan kaikille ihotyypeille eikä kuivata ihoa. Puhdistusgeeli on vaahtoava ja syväpuhdistava. Se sisältää mm. chlorellaa, spiruliinaa ja salisyylihappoa. Salisyylihappo tunnetaan epäpuhtaan ihon hoitotuotteista. Markkinoilla on myös ihan salisyylihappoa ihonhoitoon. Salisyylihappo on kevyesti ihoa kuoriva ja antiseptinen. Chlorella sisältää paljon vitamiineja ja sitä käytetään useimmiten ikääntymistä vastaan taistelevissa tuotteissa. Spirulina myöskin sisältää runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita. Spirulinaa käytetään myös ikääntyvän ihon hoidossa. Puhdistusgeelin sanotaan myös sopivan epäpuhtaan ihon hoitoon. Hintaa Kicksissä 150 millilitran tuotteella 28 euroa. Cocopandan hinta on tällä hetkellä 17,20 euroa.

Biotherm Skin Oxygen Depolluting Cleanser
Levitin ensin kasvoilleni vettä, sillä en tykkää laittaa suoraan kuiville kasvoille puhdistusgeelejä. Sitten puristin pienen määrän kasvojen pesulapulle tuotetta ja levitin pyörivin liikkein kasvoilleni. Vaahtosi hieman sen kasvojen pesulapun avustuksella. Ostin kasvojen pesulapun Dublinista Penneys-nimisestä liikkeestä muutamalla eurolla. Penneys tunnetaan Euroopassa Primark-liikkeenä. Alunperin ostin sen siveltimien pesuun, mutta harjakset eivät ole tarpeeksi jämäkät tarkoitukseen. Lopuksi tietenkin huuhtelin kasvoilta pesugeelin pois. Huomaan ehdottomasti, että kasvoni ovat erittäin puhtaat, mutta samoin myös kuivalta tuntuvat.

Koostumus näkyy tässä kasvojen puhdistuslapulla. 
Tuotteessa on kiva tuoksu, raikas. Nimensä mukaisesti, koostumus on geelimäistä, juoksevaa ja kirkasta. Puhdistusgeelit tuntuvat kuivattavan ihoa liikaakin, joten en ole aiemmin ollut niiden ystävä enkä myöskään ole tämän jälkeen. Suosittelen tätä enemmän iholle, joka ei ole kuivuuteen taipuva ja jolle sopii puhdistusgeelit. En ostaisi tätä uudelleen, sillä ei ole omalle iholleni sopiva. Muuta vikaa en kyllä näe tuotteessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti