maanantai 29. lokakuuta 2018

Real Techniques Sculpting set

Nyt aion esitellä teille reilu kuukausi sitten tilaamani Real Techniquesin sivellinsetin! Tämä oli ensimmäinen varsinainen kosketus RT:n siveltimiin. Omistan jo siis yhden kyseisen merkin siveltimen, mutta se on nyt teillä tietämättömillä, enkä ole päässyt vielä tutustumaan siihen. Ennakko-odotukset olivat korkealla siveltimien suhteen, sillä usein on kehuttu ja ylistetty jopa Real Techniquesin siveltimiä.

Tilasin tämän setin Cocopandalta, silloin oli kampanja -20 % ostoskorin loppusummasta yli 79 euron tilauksissa. Cocopandan hinta oli silloin, ja on vieläkin 17,95 euroa. 20%:n alennuksen jälkeen hintaa jäi vielä 14,36 euroa.

Vasemmalla Setting brush, Fan brush ja Sculpting brush. 
Siveltimet ovat mukana tulleessa purkissa.

Setti sisältää seuraavat tuotteet:
- Sculpting brush - korostukset ja varjostukset
- Fan brush - ylimääräisen puuterin häivyttämiseen
- Setting brush - monipuolinen levityssivellin
- Sivellinpurkki

Minulla on hieman omat käyttötarkoitukset siveltimille. Fan brushia käytän highlighterin levitykseen, ja myöskin tarvittaessa ensin häivytän ylimääräistä puuteria kasvoilta. Sculpting brushia käytän aurinkopuuterin levittämiseen. Sculpting brushia käytän vielä luomivärin häivyttelyyn, liian puuterin häivyttämiseen ja yleisesti myöskin koko kasvojen häivyttämiseen.

Kaiken kaikkiaan, tämä setti on mahtava. Sopii erityisesti kyllä sellaiselle henkilölle, jolle meikkipohja on kaikkein tärkein tai yksi tärkeimmistä osista meikkiä! RT:n siveltimet ovat tosi pehmeitä, mutta tarpeeksi jämäköitä. Tämä ei kyllä tule jäämään ainoiksi ostoiksi kyseiseltä merkiltä. Seuraavana voisi hyvin olla vuorossa silmäsivellinsetti. Myöskin meikkivoidesivellin tulisi hankkia, vaikka käytän yleensä BB:tä meikkivoiteen levittämiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti