tiistai 23. lokakuuta 2018

Esittely

Jokunen saattaa muistaa minut aikaisempien blogieni pohjalta, Tarkan markan meikkipussi sekä Tarkan markan meikkipussi vol. 2 (linkit avautuvat uusiin välilehtiin. Bloggausinto katosi yli kolmeksi vuodeksi, mutta käynnistelen taas intoani esitellä kokeilemiani tuotteita.

Aloitan itseni esittelyllä, eli 23-vuotias nuori naisen alku. Meikit ja kosmetiikka ovat intoni, vaikka harvoin edes meikkaan. Tykkään ostella uusia tuotteita, ja kokeilla paljon. Blogissa aion käsitellä kokeilemiani tuotteita aina oman postauksen verran, sekä esitellä uusia ja loppuneita tuotteita. Kuten aiemmissa blogeissani olen käsitellyt kosmetiikkaa ja meikkejä, tässä blogissa en aio enää pelkästään keskittyä edullisiin tuotteisiin, vaan mukana myös selektiivistä kosmetiikkaa.

Ihoni on tällä hetkellä hieman vaikea. En osaa päättää onko se kuiva vaiko rasvainen. Selvää on, että t-alue rasvoittuu tällä hetkellä. Lisäksi iholla esiintyy satunnaisesti isompia ja pienempiä epäpuhtauksia.

Seuraavassa postausta odotellessa... Mikäli tuntuu, että jokin askarruttaa tai haluat jostain tuotteesta postausta, ota yhteyttä tikrumur@gmail.com.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti