keskiviikko 21. lokakuuta 2020

SenceBeauty Exfoliating Foot Pack

Hetkeen en ole blogia päivittänyt. En ole kuitenkaan lopettanut, vaan on ollut aivan hirveä kiire ja stressi eikä blogin kirjoittamisesta meinaa tulla mitään. Käännetään kuitenkin uusi sivu, sillä kiire ja stressi on helpottanut. Aloitan taas aktiivisesti kirjoittamaan blogia. Miten syksy on alkanut teillä? 

Nyt testissä taas uudet kuorintasukat. Nyt täytyy sanoa, että en muista mistä olen ostanut enkä todellakaan paljon maksoin näistä. Sisältää mm. glykolihappoa, salisyylihappoa sekä erilaisia hedelmäuutteita. Vaikutusaika 60-90 minuuttia. Jos kuorintasukkien idea ei ole tuttu, niin tässä lyhykäisyydessään. Sukkien annetaan vaikuttaa vaikutusaika ja muutaman päivän päästä iho alkaa kuoriutua. Repaleiden alta paljastuu pehmeät jalat ilman kovettumia.

Sitten tuotteeseen. Sukat oli muotoiltu huonosti. Kuva näytti, että pitäisi kiinnittää nilkan ympäri, mutta kiinnitys luonnollisesti tuli jalan alle. Sukat olivat yhdessä kiinni ja irrotus vaati saksia. En muista muita sukkia, jotka eivät irronneet ilman saksia toisistaan. Tuoksu on aivan hirveä, todella voimakas alkoholi. Melkein viikko meni, kun jalat alkoivat kuoriutumaan. Kuoriutumisteho oli aiemmin testaamiini sukkiin verrattuna aika heikko. Kantapäät lähti isompana palana irti, mutta päkiät eivät oikein kuoriutuneet. 

Onko SenceBeauty tuttu merkkinä?


4 kommenttia:

  1. Tätä merkkiä olen nähnyt ainakin Tokmanneilla ja Tuurin Kyläkaupassa. Glitter peel-off -naamioita olen kokeillut tältä merkiltä, muita tuotteita ei kyllä tule mieleen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelen kanssa tätä merkkiä nähneeni tokmannilla, voisi olla että nämäkin ovat sieltä :D

      Poista
  2. Ei ole tuttu, itse ajattelin ostaa kookostähden tai salvenopean sukat itelleni seuraavan kerran :) Ja aika pian saisi kyllä sukat ottaa taas käyttöön!

    VastaaPoista
  3. Hey dear! Loved your post and allready followed your blog, i want invite you to visit and follow my blog back <3

    www.pimentamaisdoce.blogspot.com

    VastaaPoista