keskiviikko 30. lokakuuta 2019

Kicks goodie bag

Tulihan sitä tänä vuonna tehtyä kuitenkin tilaus Kicksiin goodie bagin aikaan, vaikken ollut kovin tykästynyt tämän vuoden pussukkaan. Smashboxin osta 3, maksa 2-kampanja ja tuplapisteet saivat sitten lopulta tekemään tilauksen. Olin niin pitkään halunnut jo Cali contourin sekä sen hehkuprimerin, niin päätin tehdä tilauksen Kicksiin.


Goodie bag sisälsikin seuraavanlaista:

Kicks kuorintahanska. Kuorintakäsineitä itse en käytä, vaan mieheni tykkää niistä enemmän. Itse suosin kuorintatuotteita. Kuitenkin kiva tuote lahjapussissa. Normaalihinta 5,90 euroa.

Kicks matkustuspussukka. Ensiajatus oli taasko joku tylsä, kankainen pikkupussukka. Mutta, täältähän paljastui suljettava, litran vetävä läpinäkyvä pussi. Kiva tuote kyllä, sillä voisi lennolla ottaa mukaan. Normaalihinta 4,90 euroa.

Skin Treat AHA+PHA+BHA-naamio 15 ml. Skin Treat on suhteellisen uusi Kicksin tuotemerkki, tulikohan nyt tämän vuoden puolella. Hinnoiltaan on mielestäni edustaa sellaista keskiluokkaa. Ei ole nyt erityisen halpa eikä nyt kalliskaan. Yhden tuotteen ostin jo, kun oli tutustumistarjouksena puoleen hintaan. Se tuote on vartalolle tarkoitettu happokuorinta. Siitä sitten joskus oma postaus, kunhan vain saan sen käyttöön. Tämän pussin näyte on kasvoille tarkoitetusta happokuorinnasta. Näytteen arvo 6,87 euroa, normaalihinta 50 ml pullolla 22,90 euroa.

Rituals suihkugeeli 200 ml. Ihka ensimmäinen Rituals-tuotteeni. Näitä tuotteita olen paljonkin tuoksutellut, mutta yhtään en ollut raaskinut ostaa. Olen positiivisesti yllättynyt, että tämä oli täysikokoinen tuote. Normaalihinta 9,50 euroa.

Lumene Glow Reveal-kosteusvoide 15 ml. Meh, Lumenea. Ei kuulu omiin lemppareihin näin ennen kokeilua. Viime vuoden pussissa ollut misellivesi ainakin oli loistava, joten annan kyllä tällekin tuotteelle mahdollisuuden. Näytteen arvo 7,77 euroa, normaalihinta 50 ml tuotteelle 25,90 euroa.

Batiste Original-kuivashampoo. Batisten kuivashampoot ovat omia luottotuotteitani. Mikään ei ole vielä koostumukseltaan ja puhdistavuudeltaan vastannut Batistea. Olisin toivonut jotain uutta tuoksua pussista, mutta kyllä tämä Original on hyvä. Normaalihinta 7,95 euroa.


Origins GingZin Energizing 15 ml. Originsin tuotteet ovatkin houkuttelevia. Kiva päästä testaamaan tätä. Aiemmin olenkin saanut Kicksin tilauksen mukana yhden Originsin tuotteen, se onkin ensikosketukseni merkkiin. Nyt pääsenkin testaamaan geelivoidetta kasvoille. Näytteen arvo 7,65 euroa, 50 ml normaalisti 25,50 euroa.

Fiberwig Paint-on False Lashes-ripsiväri. Kivaa! Tätä ripsaria olenkin halunnut kokeilla, joskus tämä oli jäsenetuna puoleen hintaan. En silloin raaskinut ostaa, sillä ripsareita minulla on aivan avaamattomina. Ripsivärin putkiteknologia kuulostaakin niin hienolta. Normaalihinta 25 euroa.

OPI Infinity Shine, sävyssä Mrs. O'Leary's BBQ. OPIn kynsilakkoja minulla on joskus ollut muutama. Sävy nyt ei ollut kovin räiskyvä, mutta ihan ok. Kynsilakat kyllä ilahduttaa aina mieltä. Ja laadukkaat sellaiset nimenomaan. Normaalihinta 16,70 euroa.

Goodie bagin hinnaksi sain 92,24 euroa Kicksin hintojen mukaan. Tuotepaketin arvoksi luvattiin 100 euroa. Viime vuoden goodie bagin sain myös, sen arvo oli omien laskujen mukaan 153 euroa, ja tuottaitakin sisälsi reilusti enemmän. Pidin kyllä enemmän viime vuoden lahjasta, mutta en kyllä valita yhtään tästä, kun tämän sai extrana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti